Nationale Bokbierdag 9 oktober 2016

Save the date! Zondag 8 oktober 2017

Save the date! Zondag 8 oktober 2017

Zondag 8 oktober stromen de bruine rakkers weer uit de tientallen tapkranen in het centrum van Zutphen. Bier is hip en dat zie je terug in het aanbod bokbieren op de Nationale Bokbierdag. In totaal worden er tientallen verschillende soorten bokbier getapt. Genoeg te proeven dus!

Behalve bokbier is er ook volop food. Daarnaast is er op verschillende plekken in de stad live muziek. Op het 's Gravenhof treden weer diverse bekende Nederlandstalige artiesten op in de podiumwagen van RadioNL. Ook op de markten, in de Vaaltstraat en op de Schupstoel kun je met de voetjes van de vloer.

In verband met de werkzaamheden aan de IJsselkade dit jaar helaas geen optocht. Gelukkig zijn er wel nostalgische bierwagens te zien voortgetrokken door de fraai opgetuigde paarden. Grolsch, Heineken, Amstel en Brand komen sowieso naar Zutphen met hun bierkarren.

In plaats van de optocht zijn er op de Zaadmarkt allerlei activiteiten. Wil je nostalgie, ga dan zeker even kijken. Ook zeker doen als je meer wilt weten over hoe bokbier wordt gebrouwen.

Save the date! Zondag 8 oktober, van 13.00 tot 19.00 uur. Toegang is ... gratis!

Terug