Nationale Bokbierdag 9 oktober 2016

21ste editie Nationale Bokbierdag op zondag 8 oktober 2017

21ste editie Nationale Bokbierdag op zondag 8 oktober 2017

In ruim twintig jaar tijd is de Nationale Bokbierdag uitgegroeid tot een groot landelijk evemement. Dat is gebeurd door 'gewoon' te blijven. Al vele jaren bestaat het programma van het evenement uit twee hoofd-onderdelen. Het eerste onderdeel is de grote nostalgische optocht met historische voertuigen, luxe auto's uit een grijs verleden, fietsen uit opoe's jeugd, koetsen uit de 19e eeuw en de prachtige bierwagens veelal door de straten getrokken door prachtig opgetuigde paarden.
Tweede onderdeel van de Nationale Bokbierdag is de Bokbiermarkt. Op diverse locaties in de binnenstad kunnen bezoekers verschillende soorten bokbieren proeven. Dit zijn bokbieren van bekende brouwerijen, zoals Grolsch, Hertog Jan en Amstel, maar ook van kleinere, lokale brouwerijen zoals de Bronckhorster Brewing Company, Huttenkloas en het Zutphense bokbier uit de Hanzestadsbrouwerij Cambrinus.

Op zondag 8 oktober 2017 is het weer Nationale Bokbierdag in Zutphen. De rode draad van het programma zal ook dan hetzelfde zijn. Natuurlijk zorgen we voor vernieuwing en verrassingen in het programma. Wij hopen dat je op zondag 8 oktober 2017 weer van de partij bent, met je familie en je vrienden! Want ook dat is de Nationale Bokbierdag; een reünie, waar mensen elkaar na lange tijd weer in de ogen kijken en samen herinneringen ophalen aan die goede oude tijd! 

 

 

Terug